Reflektion från IKT-konferens

Reflektion från IKT-konferens

Jag åker väster ut igen efter en tvådagars utbildning/seminarium om IT och digital pedagogik i skolan som anordnades av NyTeknik och Digital Teknik. Jag såg mycket fram emot dessa två dagar i och med att jag kände till några av talarna och det var ämnen som var intressanta. Några av namnen som på förhand höjde förväntningarna var Kristina Alexandersson från .SE, Daniel Barker från Norra Real och Sabine Louvet som är aktuell med tv-programmet Kalkyl på UR.

Den av talarna som jag inte kände till sedan innan men var riktigt duktig på att fånga publiken och hade ett konkret och spännande innehåll var Cecilia Jalkebo som undervisar med iPad som redskap och lyckas visa på hur tekniken inte är ett självändamål utan ett redskap för att bedriva pedagogik på nya sätt.

Delar av seminariet kommer att läggas ut på UR.
Jag återkommer med länk.